luni, 5 octombrie 2009

On Assignment, Aniversare Club Control

Vineri seara, atmosfera e umeda si rece, ideal parca pentru a te retrage intr-un club unde sa iti aduci aminte de ritmurile infocate ale verii, sau daca nu, macar sa asisti la o aniversare a unui Club cu staif de pe Calea Victoriei. Clubul se numeste Control, parca special creat pentru a adaposti roadele mediului corporatist, care ne transforma pe toti in niste masini obsedate de control.

Realitatea este alta, Club Control implineste un an si se vrea a fi sarbatoare, distractie iar anuntul initial prezenta ca surpriza a serii trupa Those Dancing Days. Se pare ca vremea urata si rece a reusit sa provoace victime prin randul membrilor formatiei Those Dancing Days si astfel concertul formatiei in Club Control se anuleaza. Dupa cum mentioneaza chiar situl Clubului Control, "Linnea, solista trupei, s-a inbolnavit extrem de rau si trupa a fost nevoita sa anuleze concertul de ieri de la Viena".

Desi dezastruasa situatia la prima vedere si potential aducatoare de ghinion, organizatorii au pus-o de un concert cu trupele Blister Blue si The Mono Jacks iar amatorii de muzica live si de nitica zbantuiala pe ritmuri de rock au facut aproape neincapatoare incaperea unde are loc concertul. Cei 4 membri ai formatiei the Mono Jacks , Doru, Andrei, Florin si Dorian au tot schimbat tobarul, ba lead singerul de-a lungul serii dar asta a avut ca afect incalzirea si mai puternica a atmosferei si astfel la un moment dat nu mai era unde sa arunci un ac in fata scenei.

In restul clubului atmosfera a fost lejera, lasand loc de discutii amicale, de unduiri lascive pe muzica Djilor residenti Cliza si Nek si astfel Clubul Control a reprezentat o alternativa sanatoasa la vremea rece si ploiasa ce a cuprins Bucurestiul in seara de Vineri, distractia tinand pana tarziu in noapte. La Multi Ani, Club Control.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu