marți, 27 octombrie 2009

Natalie Cole in cautarea lui Dracula

Natalie Cole a sustinul aseara o Conferinta de Presa cu ocazia recitalului pe care il va sustine in aceasta seara pe scena Salii Palatului, incepand cu ora 20. Cantareata a raspuns timp de aproape o ora la intrebarile puse de ziaristi prezenti in sala.

Cantareata nu a avut nici o problema in a recunoaste ca abia asteapta sa viziteze Transilvania unde ar vrea sa vada locurile pe unde a trait Dracula. Intrebata daca este curioasa sa guste mancarea romaneasca Natalie Cole a spus ca pentru inceput se va rezuma la bucataria cu specific international, cel mai probabil preparate italienesti, dar ca nu refuza ideea de a incerca cateva dintre bucatele romanesti. Un alt lucru de care e interesata cantareata Natalie Cole sunt pantofii italienesti produsi in Romania. Nu s-a sfiit sa admita ca inafara de Dracula, nu a mai auzit de vreun alt roman, actor, fotbalist sau cantaret.

Cu zambetul sau cald si luminos pe buze, Natalie Cole a povestit despre perioadele grele din viata sa, despre pierderea tatalui sau si mai tarziu despre dieta draconica pe care a trebuit sa o respecte dupa efectuarea transplantului de rinichi in luna mai a anului acesta. In timpul acestei diete diva nu a mai putut manca fructele atat de indragite ce fac parte in mod normal din dieta ei, ca sa nu mai vorbim de fripturi sau preparate mult mai grele.

Recitalul din aceasta seara va depinde foarte mult de reactia publicului, Natalie Cole preferand sa se lase influentata de moment in privinta stilului pe care il va aborda. Pe scena ea va fi acompaniata de un cvintet. Spre deosebire de alte vedete ce ne-au calcat pragul, Natalie Cole va purta o singura rochie in seara asta, dar a promis ca va fi una foarte frumoasa

Daca vrei sa vezi poze de la eveniment, apasa aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu