marți, 12 aprilie 2011

SUKH KNIGHT, P MONEY & TREi la arena dnb // 16 APRILIE @ Arenele Romane

Sambata, 16 APRILIE 2011, Arenele Romane (Parcul Carol, strada Cutitul de Argint, nr. 26)

Dubstep meets dnb 3 @ arena dnb
TREI (NZ) // SUKH KNIGHT & P-MONEY (UK)

A doua petrecere arena dnb din 2011 va avea loc pe 16 aprilie la Arenele Romane (la prima a fost asa: http://www.youtube.com/watch?v=jb0fhNkZ0nM).

Invitatii principali sunt TREI din Noua Zeelanda, SUKH KNIGHT si P-MONEYdin Marea Britanie. Alaturi de ei vor mixa Lich (Iasi) si Rock Lumen (Cluj) cu baietii de la Vedem si Plusla visuals.

TREi
Atat in studio, cat si in reprezentatiile live, Trei este un DJ care se remarca prin stilul sau atmosferic. Muzica sa apare in playlisturile faimosilor Concord Dawn, State of Mind, Ed Rush, Marky, Andy C, Klute sau Friction. In 2009, lansarea albumului “Innuendo” a fost urmata de un turneu In Noua Zeelanda apoi intrarea in forta in Europa. A urmat lansarea videoclipului pentru piesa “Lead Me On” (feat. Thomas Oliver) primul single de pe Innuendo.
Anul 2011 il gaseste pregatind al doilea material discografic si in cadrul celui de-al treilea turneu mondial de promovare a muzicii dnb specifice zonei pe care o reprezinta, Oceania.

SUKH KNIGHT & P-MONEY
Sukh Knight si P Money reprezinta True Tiger live, un grup de muzica underground din Marea Britanie a carui muzica poate fi incadrata in genuri precum: Garage, Grime, Hip Hop, R’n’B, Bassline, Acoustic si Nu Rave.
P Money este cel mai de seama reprezentant al noii generatii de MC de grime din UK in timp ce Sukh Knight este unul din cei mai vechi si apreciati producatori si dj de dubstep din scena de de muzica de dans underground.

Petrecerea este de asemenea si a doua de incalzire pentru cel mai mare festival de dubstep din Europa, OUTLOOK FESTIVAL din Croatia. Detalii despre festival aici:http://www.outlookfestival.com/
Intrare:
20 lei in avans la Base, Boarder’s sau The Kitchen
The Kitchen (http://bit.ly/aLwRxW)


30 lei la poarta (petrecerea incepe la ora 22:30, portile se deschid la ora 22:00).

Despre locatie: http://bit.ly/9aJyCC
Mai multe detalii pe http://arenadnb.ro .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu