joi, 23 iulie 2009

Peninsula 2009 in stil balcanic

Si iata ca a venit si randul mult asteptatei Peninsula, sa intre sub vizor, ca deh, nu poate toata lumea sa fie vesela si fericita si ungurii si romanii sa se sarute intre ei, iar relatiile de colaborare dintre membrii unui parteneriat sa ramana neatinse.
Sub sunete de basi infundati si de Prodigy efuzand dintr-o boxa prost acordata, scriu aici la Peninsula din Salonul de Internet Free organizat de Vodafone. Cam multa reclama gratuita dar e prima facilitate care functioneaza aici, dupa mai mult de 2 ore de tergiversari si discutii intre organizatori si Beatfactor.ro, pe tema uite acreditarea, nu e acreditatea. So comunicarea s-ar dori sa fie buna, si oamenii ar trebui sa fie anuntati inainte de a se prezentat la eveniment cu privire la toti termenii pe care ii implica aceasta colaborare. Dar in schimb, am ajuns aici, numele noastre nu erau prezente pe vreo lista, si acesta nu era doar cazul nostru ci al mai multor publicatii de gen din Romania. Toata lumea e fericita, toata lumea zambeste, dar vai, unii dintre cei de pe lista nu apar ca avand acreditare la eveniment.
Atmosfera e dinamica si deja lumea se aduna, berea a inceput sa curga si atunci cand totul pareasa se linisteasca, si sa isi intre in fagasul normal de festival, uite ca a aparut o a doua lovitura, semnarea unui contract de catre fotografi prin care se reununta de buna voie la dreptul de a face fotografii la concertele headlinerilor, Primal Scream, Prodify, Nine Inch Nails. Iar in schimb sa plateasca 8000 lei si sa accepte sa li se distruga materialele realizate. Si iata ca din nou se adevereste o zicala care deja cam pute, socoteala de acasa nu se potriveste cu aia din targ.
Cam naspa dragi organizatori ai Peninsula, acest eveniment a inceput cu stangul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu